Om mig

aaaa

Här har jag fotat en väl avvägd dykare på expedition i Grebbestad.

Halmstad Dykservice startades 2011 och har specialiserat sig på att reparera och sälja dykutrustning. Våra kunder är aktiva dykare i västsverige, dykskolor, Sjöräddningssällskapet och de stora försäljarna av dykutrustning så som Poseidon, Ursuit, Mares och Aqualung där vi sköter service och reklamationer.

Halmstad Dykservice säljer dykutrustning så som dykdräkter, västar, regulatorer, flaskor, kranar, dykdatorer, ventiler, våtdräkter och torrdräkter. Vi fungerar som rådgivare inför val av utrustning och hjälper kunder att prova ut det som passar bäst för individen.

Det är jag som är Otto Bylin.

Jag har arbetat heltid på Heléns Rör i Halmstad de senaste 24 åren och dykningen har varit en passion vid sidan om. Sedan 1994 är jag aktiv som frivillig sjöräddare i SSRS där jag är skeppare på räddningsbåten PO Hanson som ligger vid stationen i Grötvik. I vår region har det länge saknas ett företag som åtar sig service och försäljning av dykutrustning och efter att jag nu genomgått en rad utbildningar och certifieringar fyller jag hålet på marknaden med företaget Halmstad Dykservice.

Välkommen som kund hos mig.